Den vackre trumslagaren

Den vackre trumslagaren av Kjell Ola Dahl



Baksidestext:

En ung kvinna hittas död i en bil i ett parkeringsgarage. Allt pekar på att hon dött av en överdos. Kommissarie Gunnarstranda tar motvilligt tag i utredningen. kvinnan identifieras som Kristine Ramm, student vid Oslos unversitet. Enligt displayen på hennes mobil var den senaste hon ringdeStuart Takeyo, en kenyansk stipendiat, som anmälts försvunnen av sina vänner. När obduktionen visar att Kristine mördats intensifieras sökandet efter Stuart.
Spåren leder till Afrika och Gunnarstrandas kollega Frank Frolich får i uppdrag att åka dit. På flyget möter han Lise Fagernes, journalisten som fann Kristine död. De påbörjar sina efterforskningar på var sitt håll men omständigheterna tvingar dem att samarbeta. Efterhan framträder en historia som har långt vidare förgreningar än vad de kunnat föreställa sig.



Kjell Ola Dahl är en ny bekantskap bokdjunglen. Han är en norsk författare och det här är hans tredje bok som är översatt till svenska.
Ja vad ska man säga. Rätt hyfsad bok. Ibörjan var den bra men sen blev den lite tråkig i min smak. Men ville ändå inte sluta läsa den.

Boken får 4 plus av 5.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0