Olycksfågeln

Olycksfågeln av Camilla Läckberg



Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har haft en lugn vinter. Men när våren kommer börjar det hända saker. Den omdiskuterade dokusåpan Fucking tanum drar in i samhället och än en gång drabbas Fjällbacka äv ond bråd död.
Det som först ser ut som en vanlig biloycka visar sig vara ett mord. Sedan Patrik upptäckt kopplingar till liknande fall runt om i Sverige inser han att gärningsmannen troligen har fler liv på sitt samvete. Kort därefter hittas en av dokuspadeltagarna död i en soptunna. Har detta brutala mord något samband med seriemördaren som polisen jagar?
Olycksfågeln är en spännande, engagerande och brännande aktuell kriminalroman där Patrik Hedström ställs inför sitt livs största utmaning.


Min första lästa Camilla Läckbergs bok. Visst har jag hört talas om henne, men jag har inte läst deckare på ett tag nu. Men nu börjar jag väl om igen.
Det är en bra bok och bra intrig. Lättläst men jag skummade igenom vissa ställen i boken som blev lite jobbig då inget hände. Men jag är sån, händer det inget så hoppar jag över det.


Boken får ++++ av 5 möjliga.

Nya bok ideér

Ja nu har jag fått nya ideér till min nya bok. När jag åkte tåg och buss nu i helgen fick jag massor ideér, så nu måste jag använda dem på ett bra sätt. Ja ingen bok är klar än men mitt mål är att bli klar med mina 3 böcker innan det blir nytt år. Och hoppas att jag får ut alla 3. En är en kokbok och 2 är romaner, varav en är en chic-lit och den andra är en deckare.
Jag får nya ideér hela tiden, så hur ska jag få till allt.
Det är hur kul som helst att skriva och få ideér till böckerna.

RSS 2.0